Rękawica to istotny atrybut kuchenny ?? naprawdę niezbędny w codziennym gotowaniu. Najważniejszą cechą dobrej rękawicy jest ? skuteczna ochrona przed poparzeniami. ?Dlatego dobrym rozwiązaniem jest połączenie kilku warstw ochronnych. ?Silikon i warstwa bawełny ?? to właśnie wyróżniki odpowiedniej rękawicy. ? Antypoślizgowa warstwa z nowoczesnego silikonu ?pozwala na bezpieczne i pewne przenoszenie gorących naczyń, garnków i patelni a warstwa bawełny zapewnia komfort noszenia. Cechy produktu: antypoślizgowa warstwa silikonowa, gruba, odporna na wysoką temperaturę ?bawełna, wewnątrz miękka, bawełniana wyściółka, dłonie w całości wykonane z silikonu, można prać w temperaturze ?30 ?C, uchwyt do zawieszenia na haczyku, silikon chroni przed oparzeniem, materiał zewnętrzny: bawełna 60%, poliester 40%, ? materiał wewnętrzny: poliester 90%, bawełna 10%, markowy produkt niemieckiej firmy WENKO.
Przejdź do sklepu
4008838339435