Parametry: Wykonane ręcznie Niezwykle ostre stalowe noże kuchenne zapewniające maksymalny komfort cięcia Nóż szefa kuchni Santoku , długość ostrza 18,3 cm (długość całkowita: 32,5 cm) Nóż szefa kuchni Santoku , długość ostrza 16,2 cm (długość całkowita: 30,5 cm) Tasak Nakiri , długość ostrza 16,5 cm (długość całkowita: 31,3 cm) Doskonała twardość ostrza: 58 HRC (według Rockwella) Grubość ostrza: 2,5 mm Stal specjalna 5Cr15MoV Solidna rękojeść noża wykonana z afrykańskiego palisandru ze okuciem ze stali nierdzewnej Do mięsa, ryb, wędlin, warzyw, owoców - do krojenia i siekania Łatwe do czyszczenia pod ciepłą wodą, w razie potrzeby z dodatkiem łagodnego detergentu Zalecamy, by nie myć noży (podobnie jak wszystkich profesjonalnych noży) w zmywarce ze względu na możliwość uszkodzenia stali oraz palisandrowej rękojeści. Po umyciu nóż należy przetrzeć do sucha. Doskonałe dla miłośnika gotowania Noże Tokio Kitchenware, to doskonała propozycja, która sprawdzi się dla każdego, kto bardzo lubi...
więcej w sklepie